Diensten

Over ons

Al meer dan 10 jaar zijn we actief rond e-mental health in Vlaanderen. Online-hulpverlening.be heeft twee vaste partners: Vincent Verbruggen en Herwig Claeys. Indien aangewezen werken we samen met andere professionals om projecten te realiseren.

over ons

Vincent Verbruggen is webdeveloper en -consultant. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zowel 'front-ends' als 'back-ends' van websites, webapplicaties en content management systemen. In functie hiervan maakt hij gebruik van HTML, CSS, JavaScript libraries, PHP frameworks en SQL. Hij ontwikkelde meer dan 100 websites met een content management systeem, mobiele websites, vastgoedsystemen, webwinkels en ‘subscription websites’. Vincent staat in voor de technische aspecten en de ontwikkeling van interactieve applicaties op het internet.

Herwig Claeys is webdesigner en licentiaat in de klinische psychologie. Hij gaf talrijke uiteenzettingen en workshops over online hulpverlening, is projectverantwoordelijke voor het online aanbod bij CAD-Limburg & CGG Kempen en maakt ook deel uit van Onlinehulp Vlaanderen. In een vorig leven deed hij ervaring op in hulpverlening bij traumatisering, middelenmisbruik, depressie en eetproblemen. Zowel in residentiële, als ambulante settings.

We zijn beiden overtuigd van de meerwaarde die online hulpverlening kan bieden.

Online hulpverlening is meer een kwestie van mensen dan van techniek