Kennisplein.be

Er is een fusie op komst tussen een aantal Vlaamse Steunpunten (of kenniscentra) die door de overheid gevraagd wordt. Steunpunt Algemeen Welzijnswerk, Steunpunt ExpertiseNetwerken (SEN vzw) en Steunpunt Jeugdhulp tonen alleszins aan dat een constructieve samenwerking mogelijk is door ‘kennisplein.be’ te ontwikkelen.

Kennisplein.be is een gedeeld platform waar kennis en expertise uit de verschillende sectoren van welzijn en gezondheidszorg ter beschikking gesteld worden aan hulpverleners, kenniswerkers, begeleiders, praktijkwerkers, ondersteunende professionals, mantelzorgers, enz…  Ze kunnen er terecht voor relevante en up to date informatie over (tot nu toe) een 20-tal thema’s. Eén van deze thema’s is online hulpverlening en mediawijsheid.

Kennisplein.be wil ook een interactieve website zijn door extra functionaliteiten zoals kenniskringen en kenniskaarten aan te bieden. Verder werd recent ook een blog rond mediawijsheid gelanceerd.

One Reply to “Kennisplein.be”

  1. Dag, ik zoek dringend assistentie en begeleiding i.v.m. het omgaan met een psychosegevoelige persoon, in casu mijn partner. Gelieve me hieromtrent te contacteren per mail of tel. a.u.b. 0475 842 352.
    Michael De Spiegelaere.
    Leiekaai 9
    9000 Gent.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *