BloomUp online psychologische hulp

BloomUp

BloomUp is een uniek laagdrempelig en veilig online platform voor psychologische zorg in België. Hulpverleners kunnen zich nu registreren om er gebruik van te maken.

BloomUp is een uniek en veilig online consultatie platform. Het verbindt mensen met behoefte aan geestelijke gezondheidszorg rechtstreeks met professionele hulpverleners. Dankzij de tool kunnen mensen met mentale zorgen in enkele klikken op een heel toegankelijke manier met klinisch psychologen en psychotherapeuten een kwaliteitsvol videogesprek starten.

Voor klinisch psychologen en psychotherapeuten is BloomUp een platform waar ze gebruik van kunnen maken wanneer het hen past. Geen verplichtingen over een minimum aantal uren én geen kosten om het platform te gebruiken.

BloomUp biedt voor hulpverleners dus de optie om meer flexibel te werken en ervaring op te doen. Er kan gebruik gemaakt worden van het platform als aanvulling van de huidige agenda, fulltime of om voor het eerst zelfstandig aan de slag te gaan.

Wanneer je inlogt als hulpverlener dan verschijnt een overzicht van cliënten in de wachtruimte. Als professional zie je van iedere persoon een profiel met basisinformatie, hoe ze zich voelen en de reden van hun bezoek. Dit profiel laat toe om in te schatten in welke mate die persoon een match is met jouw expertise.

Tijdens een eerste kosteloze gesprek kan er kennis gemaakt worden. Is er een ‘klik’ dan kunnen vervolgafspraken gemaakt worden. Professionals bepalen zelf hun tarief binnen bepaalde grenzen.

Meer info en inschrijven voor een demo:
www.bloomup.org

2 Replies to “BloomUp online psychologische hulp”

  1. Beste, Graag zou ik Bloom.up vermelden in mijn e-book over abortus met getuigenissen van vrouwen en mannen die het moeilijk vinden naar iemand toe te stappen omwille van het grote taboe dat op abortus rust. In de coronatijd hebben een aantal mensen het moeilijker gekregen met hun ervaring (omdat ze niet verwerkt is) ik wil de therapeuten vermelden die hier gespecialiseerd zijn. Ik heb in 2016 al een boek hierover gepubliceerde en het e-book is een verbeterde uitgave met nieuwe getuigenissen en nieuwe informatie voor hulp.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *